Verdensbroderidagen 30. juli 2015

Verdensbroderidagen 2015.

Broderimixerne står igen i år for verdensbroderi dagen.

Den bliver afholdt den 30. juli 2015 i Helsingør foran Kulturværftet mellem kl. 10 og 16. I tilfælde af regnvejr trækker vi indenfor i Helsingør biblioteks foyer.

Årets motiv er: Kærlige hænder på kloden, et symbol på fred og kontakt mellem mennesker, tegnet af: Ulla Diemer, inspireret af flere tegninger på internettet.

Her er Bente igang med årets motiv
Her er Bente igang med årets motiv

Mønster ligger på www.broderimixerne.dk/verdensbroderidagen 2015. Bundfarven er i år blåt bomuldsstof. Klippemål 30 x 30 cm. Stoffet skal sømmes og den færdige firkant skal have målet 25 x 25 cm. Vi anbefaler, at du medbringer sømmet stof med overført motiv. På hjemmesiden kan du finde links til motiv overføring.

Motivet sys med frit hånd/ maskinbroderi med sting og farver efter eget valg. Har du lyst til at deltage, men usikker på hvordan du skal brodere, kan du få vejledning af brodøserne fra Broderimixerne på dagen.

De færdige broderier vil blive udstillet på biblioteket Kulturværftet, d.19. september – 25. oktober.

Samtidig vil de blive fotograferet og indgå i et fotoarkiv med de foregående års motiver.

Hvis dit broderi skal være med på udstilling og i fotoarkivet, skal det være Broderimixerne i hænde senest den 1. september 10. september. Det sendes til:

Ulla Diemer

Nøddehøj 227

2990 Nivå

Eller til Annelise Olsen, som flere allerede har fået adressen på.

Ønsker du dit broderi returneret, kan du aflevere eller fremsende en frankeret A5 kuvert med navn og adresse. Husk navn på dit broderi.

Medbring sømmet stof, broderi tråd, nål og saks og kom til en hyggelig dag. I Kulturværftets cafe, er der mulighed for at købe kaffe/the og frokost til rimelig priser. Kulturværftets adresse Allégade 2, 3000 Helsingør Kulturværftet ligger 5 min gang fra Helsingør station se kort her: www.google.dk/maps/place/Kulturværftet

Vi glæder os til at se dig til Verdensbroderidagen

Tekst til at printe ud her

Vores forslag til motiv kan ses hér

 

2 tanker om “Verdensbroderidagen 30. juli 2015”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi mixer hånd- og maskinbroderi